Welkom bij Bosch Car Service Oprins B.V!

Bij Autobedrijf Oprins bent u van harte welkom voor een proefrit of oriënterend gesprek. Wij adviseren u graag over ons aanbod van bij dealers ingeruilde occasions maar natuurlijk ook over nieuwe auto's van alle merken, reparatie en onderhoud, onderdelen en accessoires.

 

Daihatsu service dealer - levering alle merken nieuw inclusief originele fabrieksgarantie - occassions in alle prijsklassen - Bosch Car Service onderhoud en reparatie aan alle merken met behoud van fabrieksgarantie 

Ook voor (ruit-)schade, mobiliteitsservice, financiering en verzekering bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn U graag van dienst!

Onze showroom biedt u een ruim assortiment en hier kunt u in alle rust het aanbod bekijken. Een vrijblijvende proefrit zien wij als vanzelfsprekend. En mocht het door u gewenste voertuig niet op voorraad zijn nodigen wij u uit geheel vrijblijvend een zoekopdracht te plaatsen, door ons grote netwerk kunnen wij vrijwel altijd de door u gewenste auto aanbieden. Tevens willen wij uw auto kopen tegen een marktconform prijs.

 

Voor meer informatie belt u naar Michel Rijsdijk op 06-53182118 of stuur een e-mail naar verkoop@autobedrijfoprins.nl / 076-565 13 37 / oprins@daihatsu.nl